Elevele Ballet Art vor participa la Bucharest Dance Festival

Cursantele Academiei de Dans Ballet Art se pregătesc pentru o nouă competiție, Bucharest Dance Festival. Ediția de primăvară a concursului este programată pentru perioada 28 – 29 aprilie și este organizată de Ars Nova Events. Bucharest Dance Festival are ca scop promovarea diversității culturale și facilitatea schimburilor interculturale prin intermediul dansului.

Prima ediție a concursului a avut loc în 2014, iar anul acesta se va desfășura la Centrul Sportiv Apollo din București. Mai mult decât o experiență unică, posibilitatea de a dansa în fața unui juriu și workshop-uri gratuite, participanții pot câștiga premii importante, cupe, medalii și diplome de participare. Competiția include două categorii principale denumite artistic division și open division. În prima categorie sunt incluse stiluri de dans artistice precum: balet, contemporan, liric, jazz, dansuri naționale, Tap Dance și Musical. În partea de dansuri deschise se regăsesc: MTV Comercial, Acro Dance, număr de producție, Open și Pom Pon.

Juriul competiției este format din profesioniști respectați, coregrafi cu experiență, profesori și dansatori. Emanuele Battista este un renumit coregraf italian, fondator al Break the Beat Crew. Acesta a colaborat cu artiști precum Kylie Minogue, Robbie Williams și Lee Rayn și branduri celebre precum Nike, Adidas și Nissan. Juriul internațional este completat de Kimberly Margani, Eugen Girnet România, Balogh Viktoria din Ungaria și Teodora Lazuran din România.

Echipa Ballet Art va fi reprezentată de: Ana Popescu, Violeta Soare, Bianca Comuși, Rita Frolu, Bianca Pîrvu, Carla Iacob, Laura Șoană, Maeva Ilie, Maria Neagu, Maria Nagîț, Diana Anghel.
Le urăm mult succes fetelor și vă așteptăm să le fiți alături și să le încurajați!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn