Elevele Ballet Art participă pentru al doilea an la European Ballet Grand Prix

Talentatele cursante ale Academiei de Dans Ballet Art încep anul cu o nouă competiție. Elevele noastre vor participa și anul acesta la International Ballet and Contemporary Dance Competition, European Ballet Grand Prix. Competiția aflată la cea de-a doua ediție se va desfășura la Viena, în perioada 6 – 9 februarie 2018.
Acest concurs internațional are drept scopt încurajarea comunicării dintre studenți, profesori, școli și coregrafi, dar și de a fi o platformă pentru suport, pentru promovarea și descoperirea potențialului artistic al tinerilor dansatori din Europa și întreaga lume. Participanții pot obține burse la unele dintre cele mai importante școli de balet europene.
Ediția aceasta, asemeni celor precedente, beneficiază de un juriu internațional prestigios. Membrii juriului EBGP sunt: Elisabeth Platel, director a Școlii de dans a Operei din Paris, Mario Radacovsky, director artistic la Baletul Teatrului Național Brno, Steffi Scherzer, director la Tanakademie din Zurich, Greorg Seyffert, director la Staatliche Ballettschulle din Berlin, Toru Shimazaki, profesor în Departamentul de Dans și Muzica al Kobe Jogakuin din Japonia și Gyorgy Szakaly, director al Academiei de Dans Ungare din Budapesta.

Anul acesta Academia Ballet Art va fi reprezentată de: Ana Popescu, Maeva Ilie, Eva Ignat, Maria Nagîț, Maria Neagu, Bianca Pîrvu, Carla Iacob, Antonia Mihăiloaie, Laura Șoană și Diana Anghel. Elevele vor fi însoțite de mentorul și profesorul lor, Iolanda Petrescu. Cursantele Ballet Art vor concura la mai multe categorii: solo, solo profesional, solo hobby și grup.

Le urăm mult succes!

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn