Știați că cele mai frumoase Fairy Dolls sunt balerinele?

Zâna-mamă Iolanda și elevele sale
Atelier Fairy Doll, Actul I
Atelier Fairy Doll

Știați că cele mai frumoase Fairy Dolls sunt balerinele? Aceste zâne bune strălucesc și oferă energie pozitivă tuturor. Iată secretul lor…

Dragii noștri, vă vom dezvălui un secret păstrat cu sfințenie de zâne și spiriduși…

Recent, am reușit să intrăm în culise și să observăm zânele în pauză, atunci când se pregătesc să facă minuni. Și, pentru a nu ține doar pentru noi, am făcut și câteva poze. Să le vedeți și voi.

Nu-i așa că sunt cele mai frumoase zâne pe care le-ați văzut vreodată? Zânele mici sunt drăgălașe și râd mereu, sunt neastâmpărate și puse pe șotii.

Cine cade sub vraja lor…

Dar cine cade sub vraja lor, rămâne vrăjit pe veci. Energia lor pozitivă și râsul lor curat, de zâne bune, vă vor încătușa pe veci sub magia lor.

Dar este un lucru bun, pentru că sunt zâne bune. Sunt Fairy Dolls! Iar aceste minunate zeițe sunt îndrumate pas cu pas de cei mai buni profesori, adevărați magicieni.

Zâna-mamă este Iolanda, pe care toate celelalte zâne o ADORĂ! Să vă uitați doar cum o privesc zânele pe Iolanda. Comunicarea dintre zânele eleve și zâna care le îndrumă este absolut fabuloasă.

Se înțeleg din priviri, iar comunicarea perfectă este secretul ce stă în spatele magiei oferite pe scenă de Fairy Dolls…

Vrei să fii și tu Fairy Doll?

Fiecare Fairy Doll strălucește pe scenă în costumul său absolut minunat și dansează grațios. Fiecare pas al său este magic îndrumat de cei mai buni profesori îndrumători iar coregrafia este una absolut unică!

Dacă și tu visezi să fii o zână minunată sau o balerină celebră, hai alături de noi!

Doar la Academia de Dans „Ballet Art” vei avea șansa de a fi îndrumat de un profesor certificat de prestigioasa Bolshoi Academy!

Iolanda Petrescu este unicul profesor din România cu această certificare, așa că sunteți pe mâini bune.

Iolanda este și profesor al Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”, așadar îi poate pregăti pe cei care vor să dea examen de admitere aici. Și este și prim balerina Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”!

Veți putea, deci, învăța direct de la o balerină adevărată cum să deveniți la rândul vostru balerine și balerini, adică să dați energie bună mai departe oamenilor… Să fiți Fairy Dolls!

Iată câteva fotografii din timpul spectacolelor oferite în luna iunie de zânele Ballet Art. Sunt absolut minunate, nu-i așa?

Noi ne topim de dragul lor zi de zi, ceas de ceas, lecție de lecție… Sunt copiii noștri pe care îi iubim!

Atelier Fairy Doll

Când îi vedem bucuroși, fericiți și dornici să arate părinților, bunicilor, fraților, surorilor și prietenilor ce au învățat aici, la Ballet Art, știm că misiunea noastră a fost și este una împlinită cu succes.

Misiunea noastră rămâne în continuare să-i îndrumăm pe acești copii minunați privind spre viitor.

Ne-a fost dificil să facem o selecție de fotografii din timpul spectacolelor „Atelier Fairy Doll” , oferite de zânele noastre bune.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn