Vino să te răsfeți cu un dulce proaspăt, cu ingrediente premium! Bucură-te de Hello Donuts, cu 20% discount, prin Ballet Art

Dragii noștri, v-am pregătit o nouă surpriză! De data aceasta, surpriza este una delicioasă, pufoasă, aromată, proaspătă, cu ingrediente premium și sănătoasă! Alături de prietenii noștri de la Hello Donuts, vă vom oferi un discount de 20% la pachetele cu cei mai delicioși Donuts!

Atunci când aveți poftă de ceva dulce sau mergeți în vizită și vreți să-i faceți fericiți pe cei care vă vor fi gazde, dați o fugă într-unul din magazinele Hello Donuts și arătați poza acestui articol, în care aveți un cod QR în stânga jos. Prietenii noștri de la Hello Donuts vor scana acel cod QR și, datorită parteneriatului dintre Ballet Art și Hello Donuts, veți beneficia de reducere la pachetele Donuts: Cel mai niceeeeeeee, Super niceeeeeeee, Uber niceeeeeeeeee!

Vă așteptăm cu drag pentru a vă alege pachetele cu dolofanii preferați în magazinele Hello Donuts din: București Mall – Vitan, AFI Cotroceni, Park Lake, Cascara Coffee, Radu Calomfirescu nr. 6. Adresele unde ne puteți vizita sunt aici!

Mmmmmmm, noi ne bem cafeaua în fiecare dimineață alături de pufoșeniile Hello Donuts și ne începem ziua perfect! Iar la gustarea de după-amiază, pe la 17:00, când ar merge un ceai fierbinte din plante sau fructe, alegem o nouă gogoșică proaspătă și aromată! Și așa ne continuăm ziua perfectă, cu zâmbetul pe buze și răsfățați cu cele mai interesante arome! Foarte important, trebuie să vă spunem că gogoșile Hello Donuts sunt realizate cu dragoste în fiecare dimineață prin frământarea aluatului în care s-au adăugat ingrediente de calitate!

Vi le recomandăm cu drag, căci sunt proaspete și sănătoase! Să aveți poftă și să ne spuneți care sunt preferatele voastre!

Helloooooo Donutsssss!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn