Audiție pentru înscriere la grupele de avansați Perform 1 și Perform 2 ale Academiei de Dans Ballet Art

Academia de Dans Ballet Art organizează audiții pentru înscrierile la grupele de avansați Perform 1 și Perform 2. Audițiile se vor desfășura vineri, 8 iunie la sediul din strada Dr. Staicovici la ora 18:30.

Audițiile se bazează pe evaluarea calităților fizice și nu pe informațiile dobândite în afara tehnicilor Vaganova. Anii de studiu sunt structurați conform metodei Vaganova pe care Academia de Dans Ballet Art o deține integral pentru anii de studiu 1 – 6 prin Iolanda Petrescu. Fiecare cursant va beneficia de atenția specială și îndrumarea profesorului pregătitor pentru a evolua și a-și atinge potențialul.

Programul intensiv Perform 1 selectează viitori profesioniști pe baza unor criterii înalte de evaluare. Programul se derulează cu o frecvență de 6 ori pe săptămână și este conceput astfel încât cursanții să își perfecționeze aptitudinile pentru participarea la concursuri atât cu numere solo, cât și de grup.

Perform 2 este un program conceput special pentru copiii cu vârste între 8 și 11 ani și se desfășoară cu o frecvență de 4 ori pe săptămână. Cursanții sunt pregătiți pentru a participa la concursuri naționale și internaționale de balet cu numere solo și de grup, precum și la cele trei spectacole anuale organizate de Academia de Dans Ballet Art.

Viitoarele balerine vor avea ocazia de a se pregăti cu Iolanda Petrescu, singurul profesor licențiat Bolshoi din România. Iolanda Petrescu a participat anul trecut la New York la stagiul de instruire intensiv, unic și autentic Bolshoi Teacher Certification. Programul este realizat de profesorii prestigioasei academii din Moscova, Academia de Balet Bolshoi. În urma acestui stagiu, Iolanda a dobândit cunoștințe aprofundate de coordonare a activității artistice pentru a asigura evoluția, performanța și pregătirea fiecărui elev în funcție de personalitatea lui. În august, Iolanda Petrescu se va întoarce la New York pentru a participa la nivelul următor al programului de instruire avansat, Level B.

Înscrierile se realizează prin trimiterea unei confirmări de participare însoțită de numele copilului, vârsta acestuia și numărul de contact al părintelui la adresa de email: office@balet.ro sau la nr. de tel. 0723225538.
Vă așteptăm cu drag!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn