Ballet Art inițiază Campania ”Educație prin muzică și dans”

Știați că arta influențează pozitiv modul de gândire și percepția asupra lucrurilor? Pentru a crește frumos oameni, am lansat Campania ”Educație prin muzică și dans”, prin care ne propunem să promovăm activități artistice.

În mod natural, copiii iubesc arta. Fie că vorbim despre muzică, dans, pictură, teatru, copiii pot fi influențați pozitiv. Copiii care ascultă muzică clasică, de pildă, devin mai creativi și vor avea o imaginație crescută. Spectacolele de teatru și de balet ajută copiii să învețe cuvinte noi și să-și dezvolte inteligența emoțională – foarte importantă și în viața de adult. Arta, în general, îi ajută să fie mai încrezători în ei înșiși.

Știați că anumite zone ale creierului sunt stimulate doar de muzică, în vreme ce altele răspund la mișcări delicate ale brațelor?

Iar tipul de muzică ascultat este foarte important. Muzica melodioasă duce la o stare de bine, iar sunetele neplăcute creează emoții negative. Mozart, de exemplu, stimulează capacitatea de învățare, de concentrare și de gândire.

Noi credem că toți copiii merită să se dezvolte armonios și să devină adulți frumoși, echilibrați emoțional și inteligenți. Iar pentru a-i ajuta, am lansat Campania ”Educație prin muzică și dans”. Proiectul nostru își propune să crească expunerea fiecărui copil la un program artistic, la cel puțin o oră pe zi. Pentru a reuși să facem acest lucru, avem nevoie de spijinul părinților și al persoanelor care își doresc să facă o schimbare a mediului în care cresc copiii noștri. Implicarea în campanie presupune crearea unui program de activități artistice pentru cei mici, pe care Ballet Art vi-l recomandă iar părinții îl pot completa cu propriile sugestii.

Contribuția ta este valoroasă! Alătură-te campaniei noastre distribuind materialele Ballet Art în cercurile tale de prieteni și cunoscuți. Un simplu share pe Facebook, sau în alte rețele Social Media, poate ajuta un copil.

 

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn