Ballet Art reconfirmă că este academia elitelor! Un nou elev a convins o școală internațională de prestigiu: Mateo Craiu, admis la „State Ballet School Berlin”

În cei 20 de la înființare, Academia de Dans “Ballet Art” a modelat suflete și trupuri de balerini, a schimbat destine, a împlinit cele mai îndrăznețe visuri și a fost alături de toți cei care și-au dorit să învețe balet, fie pentru o carieră strălucită pe marile scene ale lumii, fie la nivel de hobby.

Încă un elev instruit de profesorul Iolanda Petrescu a fost admis la „State Ballet School Berlin”. Mateo Craiu a trecut cu brio toate probele și a convins exigentul juriu că merită să urmeze cursurile prestigioasei școli de balet germane.

De altfel, de-a lungul timpului, elevi îndrumați în cadrul Academiei “Ballet Art” au fost admiși în școli internaționale de prestigiu, acolo unde numai cei mai buni reușesc, și au convins jurii exigente în cadrul competițiilor și concursurilor interne și internaționale, unde fiecare pas este analizat la milimetru… Care este secretul succesului? Ei bine, în afară de dorința copiilor de a urma clase de balet, este îndrumarea celor mai buni profesori. Academia de Dans “Ballet Art” este singura școală unde elevii pot fi îndrumați de Iolanda Petrescu, unicul profesor din România certificat de prestigioasa Academie Bolshoi. Iolanda este și prim balerină a Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” și profesor al Liceului de Coregrafie “Floria Capsali”.

Dorim tuturor mult succes și sperăm să îi vedem cât mai curând pe scenă!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn