Fun, fun, fun la clasele Ballet Art! De ce se simt copiii bine în timpul cursurilor

Fie că practică baletul ca pe un hobby, fie că doresc să strălucească pe mai departe pe scenele lumii, copiii se simt minunat la clasele Ballet Art. Veseli, zâmbitori, energetici, elevii Ballet Art ne transmit zilnic energia lor extraordinară și dorința de a-i face fericiți și de a le îndruma pașii.

De altfel, lecțiile de balet îi ajută pe cei mici, atât fete cât și băieți, să se exprime mai bine, să comunice, să socializeze și să fie mai perseverenți. Baletul combină mișcarea cu arta și este asociat cu echilibrul, grația, coordonarea, frumusețea, dezvoltarea armonioasă. Ați văzut cât de grațioase sunt balerinele, da?

Dar pe lângă toate acestea, baletul mai contribuie și la îmbunătățirea stării psihice și emoționale a copiilor. Astfel, lecțiile de balet oferă un sentiment de mândrie ce poate contribui la îmbunătățirea stimei de sine a copiilor, încă de la cele mai fragede vârste. Iar pe măsură ce învață și deprind tot mai bine mișcările, copiii devin tot mai siguri pe ei astfel că baletul poate fi și o excelentă modalitate de relaxare. Iar efectele nu pot fi decât benefice pe termen scurt, mediu și lung și vor fi vizibile inclusiv în rezultatele școlare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn