Iolanda Petrescu a povestit despre performanțele elevilor Academiei de Dans „Ballet Art” la Radio România Cultural

Invitată la Radio România Cultural, în cadrul emisiunii „Născut în România”, duminică, la ora 16:00, Iolanda Petrescu a vorbit despre elevii școlii pe care a fondat-o în urmă cu 20 de ani – Academia de Dans „Ballet Art”. Iolanda Petrescu este și prim-balerină la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, precum și profesor la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”. De asemenea, Iolanda este singurul profesor din România certificat de Bolshoi Ballet Academy din Rusia.

Alături de Iolanda a fost și una dintre elevele Academiei Ballet Art, Eva Maria Gurgui, admisă recent la o școală de balet din Berlin.

Chiar dacă în urmă cu 20 de ani, atunci când a fondat Academia de Dans „Ballet Art”, Iolanda nu și-a imaginat că elevii săi vor obține mii de premii și trofee la competiții naționale și internaționale, iată că rezultatele vorbesc de la sine de modul în care își îndrumă elevii. Ballet Art este școala în care sunt primiți cu drag copiii de toate vârstele, începând cu vârsta de 3 ani. Indiferent că își doresc o carieră de succes în balet pe mai departe sau doar să se bucure de un hobby util, Academia de Dans „Ballet Art” este locul unde perseverența și talentul dau roade. Iar asta nu o spunem noi, ci elevii și foștii elevi care au făcut primii pași în balet alături de Iolanda Petrescu.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn