La mulți ani minunați, Ballet Art! Mulțumim pentru cei 20 de ani de rezultate excepționale!

În urmă cu 20 de ani, la începutul anotimpului recoltelor și al schimbărilor, Iolanda Petrescu înființa o școală de balet pentru copii… Poate că 20 de ani sunt mulți, mai ales când Iolanda arată de maximum 35 de ani. Și totuși, au trecut 20 de ani de la acea întâi zi de septembrie când porțile Academiei de Dans „Ballet Art” se deschideau pentru copiii care își doreau să pășească alături de prim-balerina Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, Iolanda Petrescu.

Se spune că 1 septembrie este și Ziua Înțelepciunii…

Creată chiar de Ziua Înțelepciunii, Academia de Dans „Ballet Art” este în zodia Fecioarei, un semn de pământ, guvernat de planeta Mercur… Se spune că nimic din viața Fecioarei nu este făcut la întâmplare, iar nativii din această zodie sunt foarte dedicați meseriei și doresc să obțină tot ce au nevoie prin efort personal. Dacă privim retrospectiv cei 20 de ani, înțelegem că așa stau lucrurile în cazul acestei zodii puternice, muncitoare, înțelepte și dornice să dea mai departe din cunoștințele acumulate practicând o meserie minunată: baletul.

Ca o mamă, Iolanda își urmărește cu emoție elevii din culise

Iar dacă vă dezvăluim că și Iolanda este tot în zodia Fecioarei, născută pe 15 septembrie – o zi marcată de începutul anului școlar, atunci veți ști că Ballet Art este locul perfect pentru a face primii pași în balet. Indiferent de vârstă, începând de la 3 ani, orice copil este primit cu brațele deschise în academia elitelor, școala în care elevii au șansa de a fi îndrumați de Iolanda Petrescu, singurul profesor certificat de prestigioasa Bolshoi Academy of Moscow.

Concursuri jurizate de cei mai exigenți specialiști, câștigate de elevii Iolandei

De asemenea, Iolanda este și profesor la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”. Astfel, cei care doresc să urmeze un astfel de liceu pot fi îndrumați de Iolanda la clasele școlii Ballet Art. Împreună cu echipa de profesori, în cei 20 de ani, Iolanda a pregătit talente în balet clasic și contemporan care strălucesc acum pe scene internaționale și naționale. Sub îndrumarea Iolandei, mulți elevi au fost admiși la companii mari de balet din lume. Opera de Stat din Viena, Bolshoi Ballet Summer School, Viener Conservatorium, Royal Danish Ballet sunt doar câteva exemple. Mai multe detalii, puteți citi aici.

Premii și trofee, aplauze și apreciere sinceră, bucurie, emoție, lacrimi de fericire, încredere, speranță sunt alte câteva daruri oferite elevilor Ballet Art de-a lungul timpului. Pe lângă elevii admiși la Liceul de Coregrafie, Iolanda a pregătit și balerine premiate la concursuri cu jurizări foarte exigente.

Despre Ballet Art, echipa de profesori îndrumători în frunte cu Iolanda Petrescu și mai ales despre copiii excepționali pregătiți aici putem scrie mult, dar mai bine vă invităm să urmăriți în continuare activitatea Academiei Ballet Art, școala elitelor unde sunt primiți și cei care nu doresc performanță, ci vor doar să se bucure de un hobby minunat: baletul.

La mulți ani, Ballet Art! La mulți ani, Iolanda! La mulți ani tuturor celor care au trecut pragul Academiei de Dans „Ballet Art”, care studiază aici și care vor mai studia de aici înainte. La mulți ani, dragi părinți de copii talentați! Vă felicităm pentru că ați ales cel mai bun drum pentru copiii voștri. La mulți ani și să revedem cu bine peste alți 20 de ani și mii de premii, trofee și spectacole marca Ballet Art. Vă iubim pe toți!

PS: Avem o surpriză pentru voi. Ținem aproape! 🙂

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn