Magia spectacolelor de Crăciun

Sala Pictură a Teatrului Național București s-a dovedit a fi încă o dată neîncăpătoare pentru părinții, bunicii, iubitorii de balet, admiratorii și susținătorii talentatelor eleve Ballet Art. Micuțele balerine s-au pregătit și au performat ca niște adevărate profesioniste pentru a primi aplauzele și aprecierile celor prezenți. Pentru elevele Ballet Art, dansul este mai mult decât orice pasiune, iar cele două spectacole de Crăciun nu au făcut excepție. Fericirea lor de a dansa și de a fi pe scenă au adus atmosfera de sărbătoare pentru toți cei pasionați de balet care au ales să fie alături de ele.

 

 

 

 

 

 

Spectacolul ”Christmas Fairytale” a adus pe scena Teatrului Național magia și bucuria iernii. Elevele Ballet Art din grupa de vârstă 3-5 ani au strălucit în costumele minunate, atent realizate. Fiecare detaliu a fost gândit special pentru a-i transpune pe spectatori în atmosfera de basm a Crăciunului. Pentru câteva minute veselia fulgilor de nea a cuprins întreaga scenă.

 

 

 

 

 

 

Balerinele din grupele de perform și-au dovedit încă o dată talentul în punerea în scenă a unui spectacol fabulos, ”Gala de Crăciun. Cu pasiune și entuziasm, au adus pe scenă farmecul și atmosfera specială a Crăciunului. Coregrafia și costumele superbe i-au captivat pe cei prezenți încă din prima clipă.

 

 

 

 

 

 

Pentru ca totul să iasă perfect, elevele Ballet Art s-au pregătit intens alături de profesoarele lor dedicate, Iolanda Petrescu, Oana Stoian, Corina Andreica și Monica Cristea.

Vă mulțumim că ați ales să fiți alături de noi și să vă bucurați de spectacolele magice Ballet Art!

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn