Concurs! Tu cum afli dacă ai un copil pasionat de balet?

Ballet Art vă invită să pariticipați la concurs. Dacă ești fanul paginii de Facebook Ballet Art, ai ocazia să câștigi unui dintre cele trei premii constând în jucării pentru micuțele pasionate de balet.

Ce trebuie să faci?

Descoperă împreună cu noi care sunt indiciile pe care ar trebui să le caute un părinte la copilul său atunci când decide să aleagă activitatea potrivită pentru el și postează un comentariu la postarea concursului. Răspunde la întrebarea Care este indiciul că fetița ta este pasionată de balet?” și completează lista noastră cu alte întâmplări din viața voastră care te-au dus cu gândul că ai putea avea o viitoare balerină în familie.

Iată lista noastră de indicii:

  1. Dacă ai o fetiță care vrea să poate tutu-uri chiar și atunci când merge în parc, este momentul să o duci la prima sa oră de balet.
  2. Primii pași au fost în pas de dans și de atunci nu s-a mai oprit? Este al doilea indiciu că baletul contemporan ar putea fi una dintre activitățile ei favorite.
  3. Copilul tău este convins să poate zbura în timp ce dansează?
  4. Filmul său preferat este “Balerina”?
  5. Îi place să fie pe scenă la serbările de la grădiniță?

Completează și tu lista noastră de indicii că ai un copil pasionat de balet și poți câștiga un set de jucării pe care orice fetiță le va îndrăgi.

  • Set cu pampoane pentru decorat camera și dulapul
  • Microfonul magic cu aplicație pentru karaoke
  • Set de accesorii pentru decor cu jurnal
  • Set de fluturași cu clips pentru păr sau ghiozdan

 

 

La finalul concursului, trei dintre participanți vor fi desemnați câștgători prin random.org și vor primi jucării în valoare de 300 de lei.

Concursul se desfășoară în perioada 1- 15 decembrie 2017 iar premiile vor fi oferite pe data de 21 decembrie la sediul Ballet Art din Str. Dr Sraicovici nr. 4.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn