Întâmpină magia sărbătorilor cu Ballet Art

Spectacolele de Crăciun au deveni deja o tradiție pentru Academia de dans Ballet Art. Anul acesta, elevele noastre s-au pregătit pentru a vă oferi momente magice în două spectacole de balet captivante. Talentatele balerine se reîntorc pe scena Teatrului Național București, luni, 4 decembrie, 2017.
Elevele Ballet Art au repetat și s-au pregătit pentru a vă încânta în noi reprezentați, ”Gala de Crăciun” și ”Christmas Fairytale” care să vă introducă în magia Crăciunului.

Atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă va fi recreată de către micuțele balerine în spectacolul ”Christmas Fairytale”. Pentru ca totul să fie perfect, au fost îndrumate de către profesorii coordonatori: Ionanda Petrescu, Oana Stoian, Corina Andreica și Monica Cristea.
„Gala de Crăciun” va aduce bucuria sărbătorilor pe scena Teatrului Național. Talentatele eleve Ballet Art s-au pregătit intens alături de profesoarele lor: Iolanda Petrescu, Oana Stoian, Corina Andreica și Monica Cristea și vă așteaptă cu emoție. Coregrafia și costumele au fost create special pentru a vă duce farmecul și atmosfera de poveste a Crăciunului.


Ora 16:00 – se va desfășura spectacolul ”Christmas Fairytale” – Sala Pictură a Teatrului Național București
Ora 18:30 – va avea loc ”Gala de Crăciun” – Sala Pictură a Teatrului Național București.
Vă așteptăm alături de noi luni, 4 decembrie, la cele două spectacole de balet fastuoase, puse în scenă cu pasiune de către elevele Ballet Art.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn