Rezultate excelente pentru elevele Ballet Art la YAGP

Elevele Ballet Art au excelat, din nou, în reprezentațiile oferite pe scena din Paris a celei mai importante competiții de balet din lume. YAGP – Youth America Grand Prix atrage, în fiecare an, mii de tineri dansatori talentați care își doresc să performeze pe cele mai mari scene ale lumii.
Anul acesta, elevele Ana Popescu și Eva Ignat au participat în cadrul acestei competiții alături de Iolanda Petrescu. Cursantele Ballet Art au obținut rezultate foarte bune.
Ana Popescu a interpretat o variațiune din baletul ”Giselle”, unde a impresionat juriul YAGP și a obținut 88.900 puncte pentru dansul său. De asemenea, Ana a reușit să obțină 88.500 puncte pentru interpretarea unei variațiuni din spectacolul ”Coppelia”. La categoria dans contemporan, ea a obținut 90.375 puncte pentru sollo-ul ”Shelter”. Maximum de puncte pe care un dansator îl poate obține în această competiție este 100.
Eva Ignat a dansat într-o variație din baletul ”La fille male garde” pentru care a obținut 88.500 puncte. Interpretarea sa de la dans contemporan a fost recompensată de către juriu cu nu mai puțin de 91.375 de puncte. Eva a dansat în sollo-ul ”Happiness”.
Mulțumim elevelor Ballet Art pentru prestația excelentă din cadrul concursului și le urăm succes în continuare! Următoarea etapă a competiției va avea loc la New York.

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn