O altă elevă Ballet Art admisă la o școală de prestigiu de balet: Eva Maria va studia la State Ballet School Berlin!

Vara începe cu vești excelente! O nouă elevă Ballet Art a fost admisă la o școală internațională de prestigiu: Eva Maria a convins exigenții profesori că poate începe să studieze la State Ballet School Berlin din acest an. Îi dorim mult succes și abia așteptăm să o revedem strălucind pe scenă!

Eva Maria Gurgui se alătură celorlalți elevi îndrumați de Iolanda Petrescu în cadrul Academiei de Dans „Ballet Art” care sunt admiși la școli și companii internaționale de renume.

De-a lungul timpului, elevii Ballet Art au fost admiși la Școala Operei de Stat din Viena (Laura Șoană, Mara Bitirez, Ana Popescu, Ilinca Buzatu, Ruxandra Necula), la Bolshoi Ballet Academy Summer School (Marina Ghemigian, Măriuca Iordache, Delia Dumbravă), la Wiener Konservatorium (Cosmina Fusu), la Royal Danish Ballet (Alice Minoiu, balerină a Operei Naționale București).

De asemenea, Ballet Art a pregătit elevi ce au fost admişi la Liceul de Coregrafie Floria Capsalli, acolo unde și Iolanda Petrescu este profesor titular începând de anul trecut. Dintre elevii pregătiți în cadrul Academiei „Ballet Art” admiși la Liceul de Coregrafie sunt: Cristian Danu,  Corina Lupescu, Sabina Ioniță, Cătălina Nicolescu, Delia Dumbravă, Sonia Leonte, Ariana Iordan, Teodora Mateescu, Ioana Voicu, Ioana Hoțoiu, Daria Panduru, Măriuca Iordache, Mara Bitirez și Denisa Roșoiu.

Academia de Dans „Ballet Art” este singura școală din România unde elevii sunt îndrumați de un profesor acreditat de prestigioasa Academie Bolshoi din Rusia, Iolanda Petrescu fiind unicul profesor din România certificat de înalta instituție cunoscută la nivel mondial.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn