”QUEENS”, cadoul Ballet Art oferit cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

Elevele Academiei de Dans Ballet Art vor veni cu un nou cadou minunat iubitorilor de frumos, muzică de calitate și balet! Astfel, în luna aprilie, cu ocazia sfintelor Sărbători de Paște, talentatele balerine vă invită la un spectacol de balet contemporan pe muzica trupei Queen.

Spectacolul ”Queens” va avea loc vineri, 7 aprilie 2017, ora 18:00, la Teatrul Arcub Gabroveni de pe Lipscani (vis-a-vis de Cărturești Carusel). Pentru ca totul să iasă perfect și pentru a vă oferi o experiență de neuitat, fetele repetă intens sub îndrumarea profesorilor coordonatori Iolanda Petrescu, Raluca Mălăeru, Levente Szasz și Oana Stoian. Costumele, coregrafia tematică, proiecția, execuția și tehnica impecabilă vor fi în prim plan pe scena Teatrului Arcub Gabroveni.

Toți cei care vor participa la spectacol sunt bineveniti și vor avea parte de momente magice și o experiență de neuitat. Cei care iubesc muzica trupei Queen și regretă dispariția timpurie a lui Freddie Mercury vor fi absolut încântați de tributul adus uneia dintre cele mai valoroase trupe din toate timpurile.

Balerinele Academiei de Dans Ballet Art ne-au obișnuit, în fiecare an, cu spectacole inedite și coregrafie specială. De exemplu, cele mai recente spectacole oferite au fost chiar în luna decembrie, înaintea Crăciunului. Chiar cu o săptămână înaintea Sărbătorilor de iarnă, fetele au oferit, în aceeași zi, două spectacole – de balet clasic și contemporan. Toți cei prezenți s-au bucurat de momente speciale în timpul spectacolelor ”Spărgătorul de Nuci”, devenit tradiție pentru Sărbătorile de Crăciun, și ”Alice în Țara Minunilor”.

… În acest an, regretatul Freddie ar fi împlinit 71 de ani.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn