Bursă de studiu în cadrul Universității de Arte din Zurich!

Una dintre cele mai talentate eleve ale Ballet Art, Măriuca Iordache, a obținut bursă de studiu în cadrul Zurich Dance Academy din Elveția, parte a Universității de Arte din Zurich (ZHdK), și una dintre cele mai importante școli de balet la nivel internațional. Cursurile Academiei se concentrează pe dans clasic-academic, instituția pregătind talente cu vârste cuprinse între 11 și 19 ani pentru cariere de dansatori profesioniști.

Mariuca IordacheFiind vorba despre una dintre cele mai prestigioase școli de dans, numărul burselor acordate este foarte limitat. De altfel, directorul Academiei a hotărât să-i acorde această bursă Măriucăi după ce a văzut-o în cadrul primului concurs European Ballet Grand Prix, ce a avut loc în perioada 7 – 10 februarie 2017 la Viena, unde eleva Ballet Art, alături de Ana Popescu și Eva Ignat, a obținut rezultate excepționale.

Bursele de studiu se dau doar elevilor și concurenților care demonstrează că au un potențial profesional enorm. Iar Măriuca, prin premiile și trofeele câștigate, a dovedit cu prisosință acest lucru. Mariuca Iordache

Toți elevii care ajung la Academia de Dans din Zurich beneficiază de toată atenția profesorilor, fiind îndrumați de nume importante în domeniul baletului clasic și contemporan. De asemenea, cazarea este asigurată de către instituție.

Programul de studiu pentru Măriuca Iordache se derulează în această săptămână, în perioada perioada 6 – 12 martie 2017.

Mariuca IordacheÎn prezent, Academia din Zurich pregătește peste 100 de viitori dansatori profesioniști din Elveția și restul Europei. După absolvirea cursurilor, cei mai mulți dintre aceștia se vor alătura companiilor de prestigiu, printre care: Zurich Ballet, Opera Bavareză de Stat din Munchen, Stuttgart Ballet, Hamburg Ballet, American Ballet Theatre New York, Baletul Național din Canana și Netherlands Dance Theatre. Cursanții Academiei sunt premiați și aplaudați în competiții internaționale din Lausanne, Varna, Berlin și New York.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn