Rezultate excepționale în cadrul primului concurs European Ballet Grand Prix!

Ballet ArtElevele Academiei de Dans Ballet Art s-au întors cu rezultate excepționale de la prima ediție a Concursului Internațional de Balet și Dans Contemporan (International Ballet and Contemporary Dance Competition) ce a avut loc la Viena, în perioada 7 – 10 februarie 2017.

Măriuca Iordache a obținut locul 1 la secțiunea ”Kids Contemporary Professional” și locul 2 la secțiunea ”Ballet Professional” iar Ana Popescu și Eva Ignat s-au clasat pe locul 3 la secțiunea ”Clasic Mini”, respectiv ”Contemporan Mini”.

Ballet Art

Ballet Art

Competiția a avut drept scop descoperirea de noi talente și acordarea de burse pentru concurenții cu potențial astfel că, Măriuca Iordache a primit o bursă de studiu în balet la Zurich.

De altfel, concursul European Ballet Grand Prix s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Cancelarului austriac Mag. Christian Kern, al Primarului Vienei, Dr. Michael Häupl, și a altor oficiali austrieci.

Ballet Art

Unul dintre aceștia este Ministrul Federal Mag. Thomas Drozda, care a fost business manager pentru Vienna s Burgtheater din 1998 în 2008 iar din 2007 până în 2014 a fost membru în Boardul Austrian Broadcasting Corporation (ORF) Foundation. În 2008, el a devenit CEO al Vereinigte Bühnen Wien, instituție care operează trei dintre cele mai importante teatre din Viena.Ballet Art

Ballet Art Mulțumim tuturor elevelor Academiei de Dans Ballet Art pentru prestația excelentă din cadrul concursului, primul de acest gen din Europa, și le urăm succes în continuare!

 

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn