Primele calificări Ballet Art la International Ballet and Contemporary Dance Competition!

Măriuca Iordache, Ana Popescu și Eva Ignat s-au calificat în finalele de astăzi, la secțiunile de balet clasic și contemporan, la prima ediție a Concursului Internațional de Balet și Dans Contemporan (International Ballet and Contemporary Dance Competition) ce are loc la Viena, în perioada 7 – 10 februarie 2017.

Mulțumim tuturor elevelor Academiei de Dans Ballet Art pentru prestația excelentă din cadrul concursului, primul de acest gen din Europa, și le urăm succes în continuare.

Măriuca Iordache, Alexia Grama, Sonia Leonte, Ana Popescu, Bianca Comuși, Delia Dumbravă, Eva Ignat și Marina Ghemigian, vă așteptăm cu vești bune – așa cum ne-ați obișnuit și până acum!

Vă reamintim că această competiție se desfășoară sub înaltul patronaj al Cancelarului austriac Mag. Christian Kern, al Primarului Vienei, Dr. Michael Häupl, și a altor oficiali austrieci. Unul dintre aceștia este Ministrul Federal Mag. Thomas Drozda, care a fost business manager pentru Vienna s Burgtheater din 1998 în 2008 iar din 2007 până în 2014 a fost membru în Boardul Austrian Broadcasting Corporation (ORF) Foundation. În 2008, el a devenit CEO al Vereinigte Bühnen Wien, instituție care operează trei dintre cele mai importante teatre din Viena.

Competiția are drept scop descoperirea de noi talente iar Viena, cu tradiție în materie de balet și muzică și cu standarde foarte înalte, este un ”juriu” foarte exigent.

Promitem să vă ținem la curent cu vești bune!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn