Un nou program marca Ballet Art: Ballet Fitness Academy!

Clasa de Ballet Fitness Academy este un program nou de antrenament care combină eleganța pașilor de balet clasic cu energia mișcărilor de gimnastică aerobică.

Programul este conceput de Iolanda Petrescu, prim balerină a Teatrului Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian”, și se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Toți cei care îndrăgesc baletul și muzica de calitate și, totodată, caută o formă de antrenament cu totul diferită de cele care există în prezent vor fi încântați de acest program de întreținere ce are atât beneficii pe plan psihic, cât și fizic.

”Baletul sculptează atât corpuri de balerini, cât și suflete de dansatori”, spune Iolanda Petrescu.

Beneficiile cursurilor de Ballet Fitness Academy sunt vizibile atât pe plan fizic, cât și pe plan psihic și spiritual deoarece un astfel de program este pură terapie după o zi încărcată și multele probleme de tot felul, pe care le știm cu toții. Un astfel de program ne ajută să ne simțim mult mai încrezători, optimiști și plini de energie. Principalele beneficii ale cursurilor de ballet fitness se concentrează asupra reducerii stresului, autocunoașterii și a unei capacități mentale crescute.

Dar aceasta nu este tot! Programul conceput de prim-balerina Iolanda Petrescu are și rolul de a remodela corpul într-unul mult mai frumos, armonios, estetic, tonifiat, puternic și rezistent.

De altfel, știm cu toții că balerinii au cele mai frumoase corpuri. Iar balerinele sunt cele mai invidiate femei pentru că sunt și cele mai frumoase. Iar când spunem Ballet Fitness, vorbim despre o fuziune între dans și sport.

Executați corect, pașii de la Ballet Fitness Academy ajută inclusiv la pierderea în greutate astfel că, în cel mai scurt timp, corpul va fi tonifiat, se va subția iar kilogramele în plus se vor topi. În urma practicării acestor antrenamente, cursanții vor avea flexibilitatea și mobilitatea vizibil sporite, își vor corecta postura corporală, vor avea articulații sănătoase și își vor dezvolta capacitatea plămânilor datorită respirațiilor adânci.

Exercițiile de Ballet Fitness se concentrează și pe interacțiunea dintre suflet, minte și corp și, împreună cu muzica clasică, duc la o creștere a activității creierului.

Cursurile Ballet Fitness Academy vor putea fi urmate din martie, între orele 19:30 și 20:30, la sediul din Mihail Sebastian nr. 130.

 

 

 

 

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn