Mergem la EUROPEAN BALLET GRAND PRIX din Viena!

După un an excelent, în care roadele muncii au fost pe măsură, elevele Academiei de Dans Ballet Art încep anul așa cum știu ele mai bine – cu vești bune!Balerinele vor merge la prima ediție a Concursului Internațional de Balet și Dans Contemporan (International Ballet and Contemporary Dance Competition) ce va avea loc la Viena, în perioada 7 – 10 februarie 2017.

Competiția se va desfășura sub înaltul patronaj al Cancelarului austriac Mag. Christian Kern, al Primarului Vienei, Dr. Michael Häupl, și a altor oficiali austrieci. Unul dintre aceștia este Ministrul Federal Mag. Thomas Drozda, care a fost business manager pentru Vienna s Burgtheater din 1998 în 2008 iar din 2007 până în 2014 a fost membru în Boardul Austrian Broadcasting Corporation (ORF) Foundation. În 2008, el a devenit CEO al Vereinigte Bühnen Wien, instituție care operează trei dintre cele mai importante teatre din Viena.

Competiția are drept scop descoperirea de noi talente iar Viena, cu tradiție în materie de balet și muzică și cu standarde foarte înalte, este un ”juriu” foarte exigent.

Le urăm succes balerinelor Măriuca Iordache, Alexia Grama, Sonia Leonte, Ana Popescu, Bianca Comuși, Delia Dumbravă și Marina Ghemigian!

Promitem să vă ținem la curent cu vești bune!

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn