Pe 14 mai vă invităm la spectacolul: Dans în jurul lumii

Devenit deja o tradiție, spectacolul de dans contemporan pus în scenă de Academia de Dans Ballet Art este programat pentru 14 mai. Elevele Ballet Art vă invită să le însoțiți într-o călătorie imaginară în jurul lumii prin intermediul dansului contemporan. Cursantele noastre s-au pregătit cu entuziasm pentru a ne purta într-un itinerariu inedit în spectacolul ”Dans în jurul lumii”. Fetele se vor întoarce pe scena Teatrului Național din București, luni 14 mai de la ora 18:00 la Sala Pictură.

Harta creată de cursantele noastre va include paisprezece țări: România, China, Franța, Rusia, Africa, Japonia, Argentina, Scoția, Italia, Spania, India, Portugalia, Egipt și Grecia. Coregrafia specială a fiecărui dans a fost pregătită în detaliu pentru a vă introduce în atmosfera specifică a țărilor alese. Fie că ne vor purta în rafinamentul francez, energia Argentinei, îndepărtatul Orient sau fascinanta Rusie, costumele speciale vor fi o parte importantă a experienței pe care o propune echipa Ballet Art.

Elevele s-au pregătit intens alături de profesorii lor: Iolanda Petrescu, Oana Stoian, Corina Andreica și Levente Szasz.

Ora 18:00 – Spectacolul ”Dans în jurul lumii”, Sala Pictură a Teatrului Național București
Vă invităm să ne fiți alături în acest itinerariu imaginar în jurul lumii și să vă bucurați de un spectacol inedit de dans contemporan!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn