Spectacolul ”Dans în jurul lumii” ne-a purtat într-o călătorie fascinantă

Călătoria noastră în jurul lumii ne-a adus, din nou, aproape. După un weekend prin de emoții și premii în care elevele noastre au participat cu succes la Festivalul Internațional ”Stelele Aurii”, luni 14 mai, fetele s-au aflat din nou în fața publicului. Elevele Academiei de Dans Ballet Art au revenit pe scena Teatrului Național într-un spectacol de dans contemporan inedit.

Sala Pictură s-a dovedit încă o dată neîncăpătoare pentru familiile și prietenii elevelor noastre. Spectacolul ”Dans în jurul lumii” pus în scenă de echipa Ballet Art i-a purtat pe cei prezenți într-o călătorie imaginară în jurul lumii prin intermediul dansului.

Pentru ca totul să iasă perfect fetele s-au pregătit intens alături de profesorii lor:

Iolanda Petrescu, Oana Stoian, Corina Andreica și Levente Szasz.

Coregrafia specială a fost realizată pentru a vă introduce în atmosfera specifică a fiecărei țări incluse pe harta noastră: România, Franța, Scoția, Spania, Portugalia, Grecia, Italia, Rusia, China, Japonia, Egipt, Angola și Argentina.

Costumele create pentru spectacolul ”Dans în jurul lumii” au inclus elemente specifice fiecărei țări. Nu au lipsit beretele franceze, costumele speciale de flamenco spaniole sau rochiile de tango argentinian. Niciun detaliu nu a fost omis, iar coafurile fetelor au fost create pentru a ne purta către cele mai îndepărtate țări.

Suntem mândri de realizările elevelor noastre și de premiile care confirmă talentul și munca lor și a profesorilor Academiei de Dans Ballet Art!

 

 

 

Vă mulțumim pentru că le-ați susținut pe fetele de pe scena Teatrului Național și vă așteptăm la următorul spectacol pus în scenă de Ballet Art!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn