Grupuri de performanță

PERFORM 1

PERFORM 2

PERFORM 3

PERFORM 1

Programul selectează viitori profesioniști pe baza unor criterii înalte de evaluare.
Se adresează copiilor cu vârste între 11 și 14 ani, cu scopul de a performa în concursurile naționale și internaționale de balet (Youth America Grand Prix, World Dance Masters, Dance Star, Bucharest Dance Festival).

Programul intensiv se derulează cu o frecvență de 6 ori pe săptămână, conceput astfel încât cursanții să-și perfecționeze aptitudinile pentru participarea la concursuri atât cu numere solo, cât și de grup.

Toți cursanții vor participa, de asemenea, la cele trei spectacole anuale organizate de Academia de Dans Ballet Art: două de balet clasic și unul de balet contemporan.

PERFORM 2

Este conceput pentru copiii cu vârste între 8 și 11 ani, cu experiență în cadrul cursurilor semiprivate. Programul se derulează cu o frecvență de 4 ori pe săptămână, iar copiii vor participa la concursuri naționale și internaționale de balet, cu numere solo și de grup, precum și la cele trei spectacole organizate de Academia de Dans Ballet Art.

Pentru ca profesorul pregătitor să poată evalua și îndruma fiecare cursant în parte, numărul maxim admis pentru Perform 2 este de șase copii.

PERFORM 3

Este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani. Cursanții participă la 3 cursuri intensive pe saptămâna și vor fi introduși treptat în atmosfera concursurilor naționale de balet.

Numărul maxim de cursanți admiși într-o grupă este de șase. Cu toții vor participa și la spectacolele anuale ale Academiei de Dans Ballet Art.

Vrei să afli detalii despre înscrierea la cursurile de balet? Lasă-ne un mesaj folosind formularul de mai jos. Câștigi automat o lecție gratuită cu profesorii noștri!