Ballet Art: muncă, inovație, talent și rezultate excepționale

Elevele Academiei de Dans Ballet Art s-au întors victorioase, încărcate de premii și trofee, și după concursurile din această toamnă. Începând cu D’aor Grand Prix, continuând cu Festivalul Stelele Aurii și cu unul dintre cele mai importante concursuri la nivel mondial – YAGP Paris – și terminând cu Bucharest Dance Festival – competițiile pe care Academia de Dans Ballet Art le-a selectat pentru finalul anului 2016 – școala de balet o obținut premii foarte importante, așa cum ne-a obișnuit în fiecare an.

14961548_10207375175126687_1714528990_nElevele Academiei Ballet Art prezintă în fiecare stagiune numere noi la fiecare concurs și se întorc cu rezultate foarte bune de la concursurile naționale și internaționale. Iar faptul că numerele prezentate sunt noi implică mai multă muncă și repetiții decât în cazul în care ar fi vorba despre aceleași numere prezentate de fiecare dată.

De altfel, Academia de Dans Ballet Art este singura școală particulară din țară, în afară de Liceul de Coregrafie, ai cărei cursanți s-au calificat în primii 12 la Youth American Grand Prix Paris – unul dintre cele mai importante concursuri la nivel mondial. Rezultate excepționale au obținut și la Dance Star Porec Croația, precum și la competițiile din Bulgaria, din Italia – Bari, la New York – Bolshoi Academy.

Toate aceste rezultate se datorează orelor de muncă, repetiții, seriozitate, pasiune, inovație, talent și dăruire atât din partea profesorilor, dar mai ales a elevilor. Cele mai multe premii, pentru toate categoriile de competiții, sunt obținute de către: Măriuca Iordache, Delia Dumbravă, Bianca Comuși, Mara Bitirez, Rita Frolu, Denisa Roșoiu, Ana Popescu, Marina Ghemigian; lista premiantelor continuă cu Maria Neagu, Marta Gusta, Denisa Suraki, Bianca Pârvu, Eva Ignat, Denisa Șerbănuț, Laura Șoană, Sonia Leonte.

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn