Ballet fitness și stretching cu singurul profesor certificat de Academia de Balet Bolshoi – prim-balerina Iolanda Petrescu!

Iolanda Petrescu, singurul profesor român certificat de celebra Academie de Balet Bolshoi

Academia de Dans Ballet Art este unica școală din România unde poți beneficia de programe complexe de ballet fitness și exerciții pentru întinderea musculaturii, create de singurul profesor român acreditat de celebra Academie Bolshoi din Moscova. Iolanda Petrescu, profesor și fondator al Academiei de Dans Ballet Art, este și prim-balerină a Teatrului de Operetă și Musical ”Ion Dacian” iar programele speciale create se concentrează pe terapie pentru spirit, corp și minte.

Terapie prin exerciții de stretching

Oricine poate beneficia de programele Iolandei, fie că are legătură cu dansul sau nu; fie că are un stil de viață activ sau nu.  Programele realizate de Iolanda au efecte benefice pe termen lung și mențin musculatura tânără. Totodată, datorită experienței acumulate atât pe scenă, cât și ca profesor-coordonator și coregraf, exercițiile predate de Iolanda vor duce la mărirea flexibilității, la reducerea stresului și la îmbunătățirea posturii – fără a pune presiune pe articulații. Practic, oricine poate veni la cursuri fără teama vreunei accidentări.  

Efecte benefice și pentru sportivii de performanță

Exercițiile ce combină elemente de stretching și tehnici învățate la Academia Bolshoi, alături de profesori celebri, pot ajuta inclusiv persoanele care practică sport și doresc o performanță mai bună. Cu un certificat de profesor level B, fondatorul Academiei de Dans Ballet Art, este și singurul profesor care deține toată pedagogia și metodele de predare pentru 1-5 (clasele V-IX inclusiv). Experiența Iolandei Petrescu este îmbogățită și cu participarea la cursurile susținute de Academia de Balet Bolshoi  ce aduce o valoare autentică a metodei Vaganova pentru toți cei ce doresc să cunoască adevărata și reala metodă rusească – celebră la nivel modial. Tuturor acestor certificări foarte importante, obținute prin ani de muncă susținută, li se adaugă și experiența acumulată la cursurile Conservatorului din Paris, precum și cele peste 40 de premii naționale și internaționale primite de elevele pregătite și îndrumate de Iolanda.

Body, mind, spirit

Adaptate pentru orice tip de corp și de condiție fizică, exercițiile predate de Iolanda ajută la nivel mental, dau un tonus bun, o energie pozitivă și o stare excelentă. Pentru ca organismul nostru să funcționeze perfect, avem nevoie de o stare bună de spirit ce se obține prin timp de calitate petrecut alături de oameni cu aceleași pasiuni și preocupări. Muzica și atmosfera sunt alți doi factori ce contribuie, la care se adaugă și profesorul care susține, motivează și ne ajută să avem rezultatele dorite.

Exercițiile gândite și predate de Iolanda ajută și circulația sanguină, astfel că organismul va funcționa corect. Atunci când sângele circulă fără probleme, organele primesc nutrienții necesari iar PH-ul nostru se reechilibrează. De aceea este recomandat ca aceste exerciții să se facă regulat și să se țină cont de sfaturile profesorului – în beneficiul nostru.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn