Dance Star Bucharest: rezultate remarcabile obținute de elevii Ballet Art!

Repetițiile, munca depusă, seriozitatea și talentul și-au spus cuvântul și de această dată în cadrul competiției Dance Star, unde elevii Academiei de Dans Ballet Art au obținut rezultate și calificări importante. Competiția s-a desfășurat în perioada 9-10 martie, la București, la Palatul Național al Copiilor.

Dance Star este una dintre cele mai mari competiții de dans din Romania și se desfășoară sub egida European Dance Union. Competițiile internaționale Dance Star cuceresc, de 15 ani, scenele din toată lumea formând o întreagă comunitate. Anual, pasionații de dans participă în cadrul acestor competiții, fie pentru a-și întări poziția, fie pentru a se afirma la nivel internațional la competiția finală World Dance Masters ce are loc în Porec, Croația. Comunitatea Dance Star are peste 50.000 de membri și prieteni, persoane pasionate de dans din toate colțurile lumii. Astfel, în fiecare an, această competiție aduce la un loc dansatori din țări ale Europei, Africii de Sud, precum și din Brazilia. La acest concurs de dans, anual, vin cei mai buni dansatori din țară, reprezentând: școli de balet și școli private de dans, trupe de dans, dar și dansatori individuali. Toți concurenții au posibilitatea să participe la următoarele secțiuni: Dans Modern/Contemporan/Lyrical, Balet, National/Folkloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, SteetStyles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance.

Dar iată rezultatele obținute de elevii Academiei de Dans Ballet Art, coordonați de profesorul Iolanda Petrescu, prim-balerina Teatrului Național de Musical și Operetă ”Ion Dacian” și Directorul Artistic al Academiei Ballet Art:

Locul 1 – Harlequiniade – Ballet Duo / Trio / Quartet Mini – Calificare Liga B Porec Croația

Locul 1 – Domino – Grup Contemporan Children – Calificare Liga B Porec Croația

Locul 1 – Maria Neagu – Fear Not – Contemporan Solo Mini – Calificare Liga B Porec Croația

Locul 2 – Maria Neagu – Gulnara Variation – Balet Solo Mini – Calificare Liga A Porec Croația

Locul 2 – Ballerinas – Balet Grup Children – Calificare Liga B Porec Croația

Locul 2 – Celine Serban – Clockwise – Contemporan Solo Mini

Locul 2 – Lilies – Grup Contemporan Mini – Calificare Liga B Porec Croația

Locul 2 – Unstoppable – Lyric Solo Mini

Locul 3 – Eva Gurgui – The Doll – Balet Solo Mini – Calificare Liga A Porec Croația

Locul 3 – Pas de six – Balet Grup Mini

Locul 3 – Lavinia Neacsu – Fever – Contemporan Solo Mini

Maria Nagit – Belong – Calificare Liga B Contemporan Solo Children

Ene Maria – Coppelia Variation – Calificare Liga B Balet Solo Mini

 

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn