Elevele Ballet Art au performat alături de mentorul și îndrumătorul lor, Iolanda Petrescu

Iolanda Petrescu – un mentor care urcă pe scenă pentru a dansa alături de elevele sale.

Un nou tur de forță pentru elevele Academiei Ballet Art și pentru mentorul lor – Iolanda Petrescu –  a reconfirmat faptul că orice este posibil atunci când ne implicăm total în ceea ce facem.  Fie că dansăm de plăcere, fie că facem performanță (așa cum au demonstrat elevele și în acest weekend pe scenă), pasiunea și munca sunt detalii care se văd la fiecare pas, la fiecare piruetă, la fiecare zâmbet. Pentru că dansul este o artă iar prin dans putem împărtăşi celorlalţi ceea ce simţim. Adevăratul înţeles al dansului se reflecta în emoţiile pe care le transmitem atunci când dansăm, în energia răspândită, precum și în mesajul pe care îl facem cunoscut celor prezenți. Fiecare dans are povestea sa şi fiecare ne povesteşte câte ceva. Iar aceste aspecte sunt dincolo de coregrafie, de scenografie, de tehnici de dans.

”O Noapte la Veneția. O noapte la Viena”, un spectacol complex ce încarcă pozitiv iubitorii de muzică de calitate și dans

Pentru echipa Ballet Art, acest sfârșit de săptămână a fost unul plin de evenimente importante și mai ales de emoție și bucurie: mentorul și îndrumătorul lor, Iolanda Petrescu, a urcat pe scenă și a dansat alături de elevele sale.  Spectacolul ”O noapte la Veneția. O noapte la Viena” a avut astfel un plus de farmec, fiind un moment  unic, și i-a încărcat cu energie pozitivă pe toți iubitorii de muzică și frumos – prezenți în sală. Costumele delicate și machiajul special au fost completat în mod natural mișcarea scenică, sincronizarea și armonia dansului Ballet Art. Un eveniment  complex, ce conține momente din două operete celebre – ”O noapte la Veneția” și ”Sânge vienez”-, spectacolul a reconfirmat din nou talentul și munca elevelor Academiei.

Acest moment a fost doar unul dintre cele pregătite de elevele Ballet Art pentru aceste zile pline de evenimente, unul dintre acestea fiind și concursul ”Lebăda de Cristal”, ce a avut loc la București, la Palatul Național al Copiilor, în perioada 5 – 7 aprilie. Aflat la ediția a VII-a, concursul își propune să aducă în atenție frumusețea dansului și rolul său în educația tinerilor. Împărțit pe diferite secțiuni de dans – clasic, contemporan, jazz, de caracter, showdance, cabaret/musical, open și urban -, concursul are ca obiectiv general dezvoltarea personală a tinerilor dansatori și coregrafi, schimbul de experiență și promovarea educației de calitate prin artă.

Elevele Academiei Ballet Art – mereu la înălțime!

Vom reveni curând cu detalii despre premiile obținute de elevele Academiei Ballet Art în cadrul acestui concurs!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn