Elevele Ballet Art, premiate și invitate să performeze alături de balerini ai Wiener Staatsballet

Așa cum ne-au obișnuit, elevele Academiei de Dans Ballet Art au participat și în acest an la prestigiosul concurs internațional de balet – European Ballet Grand Prix (EBGP) – , desfășurat la Viena, în perioada 5 – 9 februarie.

Concurenți din toată lumea, ce reprezintă mari case de balet, sunt jurizați după criterii extrem de exigente, lucru firesc având în vedere că această competiție are drept scop descoperirea de noi talente iar Gala de Caritate este organizată pentru strângerea de fonduri ce vor contribui la pregătirea unor talente în balet.

Elevele Ballet Art, invitate să danseze la ”Charity Awards Gala”

Emoția, grația, tehnica, munca, seriozitatea, pasiunea, iubirea și eforturile depuse de profesorii și elevii Ballet Art au cucerit inimile spectatorilor și au convins chiar și cel mai dur arbitraj. Astfel, Carla Iacob a obținut locul 2 la categoria Minis Classic Ballet iar Balerines, locul 3 la categoria Grup Kids. Balerinele Academiei Ballet Art au obținut premii importante și în cadrul edițiilor anterioare, respectiv locurile 1, 2 sau 3 pentru secțiunile Kids Contemporrary Professional, Ballet Professional, Classic Mini sau Contemporan Mini.

Cea de a treia ediție a competiției internaționale de balet European Ballet Grand Prix s-a încheiat cu gala de caritate ”Charity Awards Gala”, unde Președintele de Onoare, Manuel Legris, Director al Wiener Staatsballet a oferit oportunitatea câștigătorilor de a performa pe scenă alături de balerini ai Wiener Staatsballet.

Potrivit organizatorilor, donațiile oferite de publicul prezent la acest eveniment deosebit în contul ”Hand in Hand” vor fi direcționate pentru a oferi suport tinerilor dansatori talentați din întreaga lume, având în vedere că pregătirea solicită un efort financiar considerabil.

Competiția s-a desfășurat sub înaltul patronaj al oamenilor de stat ai Austriei, precum:

 

 

 

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn