Elevii Ballet Art au început cursurile

_MG_9213După o vacanță de vară relaxantă, elevii Academiei Ballet Art s-au întors în sala de dans pe data de 4 septembrie. Toamna aceasta vine cu noi programe exclusive și cursuri speciale pentru cursanții Academiei Ballet Art. Echipa Ballet Art își propune să adauge noi cursuri și noi metode de învățare care vor ajuta elevi să-și îmbunătățească performanțele în balet și să învețe tehnici noi.

Atelier Chopiniana (91)Noutatea acestui an de pregătire o reprezintă tehnica speciala predata de Iolanda Petrescu. Timp de noua luni, trei grupe perform vor urma programul personalizat adus de Iolanda Petrescu în urma absolvirii programului Teacher Certification organizat de Bolshoi Ballet la New York. Programul este special conceput după tehnicile de antrenament ale prim-balerinelor pentru a-i ajuta pe cursanți să cursanții își îmbunătățească tehnica și să facă încă un pas important către o carieră de succes pe cele mai importante scene ale lumii.

De asemenea, de acest program într-o variantă adaptată nivelului lor vor beneficia și grupele de semi-privat cu un număr maxim 6 elevi. Exercițiile îi vor ajuta pe elevi să își dezvolte tehnica și să progreseze în arta baletului.

_MG_9177Cu fiecare curs, echipa Academiei Ballet Art își dorește să le ofere elevilor experiențe cât mai complete și o pregătire atentă și dedicată. Încă o noutate în programa acestei toamne este și noul curs de stretching introdus de Iolanda Petrescu. Cursul care va începe sâmbătă, 9 septembrie ii va ajuta pe elevii Ballet Art să își dezvolte flexibilitatea și mobilitatea făcând mișcările lor mai libere și mai ușoare.

balet2016Echipa Ballet Art a pregătit programe atractive și pentru grupele de începători. Baletul este o parte importantă din dezvoltarea grației, armoniei și echilibrului în mișcare a celor mici. Urmând lecții de balet, copii vor dobândi cultură muzicală își vor contura postura corectă și personalitatea. Profesorii Ballet Art își doresc să le transmită celor mici atât pasiunea pentru dans, cât și valorile lor și o ținută specială. Copii de peste 4 ani sunt așteptați să facă primii pași în lumea fascinantă a baletului și să se înscrie la grupele de începători.

Anul de pregătire 2017 – 2018 va fi unul plin de provocări și experiențe frumoase și programe instructive pentru elevii Academiei Ballet Art, pentru detalii despre structura grupelor și înscrieri ne puteți contacta direct la 0723BALLET (0723.22.55.38).

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn