Noutățile Ballet Art pentru anul 2017 – 2018

Ballet Art își va deschide stagiunea în această toamnă pe data de 4 septembrie, în cele două sedii ale sale din Str. Sebastian 130 și Dr. Staicovici nr. 4. Profesorii școlii au pregătit grupe și spectacole noi atât pentru noii veniți cât și pentru cursanții tradiționali ai școlii.ballet art1

Grupele de începători își așteaptă cursanții în ambele sedii. Sunt așteptați copiii cu vârste de minim 4 ani pentru a începe călătoria fascinantă în lumea baletului. “De la 4 ani, cei mici pot comunica și corela informațiile primite, nu se rezuma la copierea lor. Așa încep primii pași de balet.” spune Iolanda Petrescu, prim balerina Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” și profesor în cadrul Ballet Art.

Pentru cei care vor să urmeze o carieră în domeniu, Ballet Art este prima școală din România care va lansa un program excusiv, cu durata de nouă luni, realizat după tehnicile Bolshoi pentru antrenamentul prim-balerinelor din întrega lume. Acesta va fi coordonat de Iolanda Petrescu, absolventă a programului Teacher Certification organizat de Bolshoi Ballet Academy din New York. Tehnica folosită de Iolanda va fi predată unor grupe închise, în cadrul “Additional program”.ballet

Pentru stagiunea aceasta, Ballet Art va pregăti două spectacole de balet clasic și unul de balet contemporan, în luna decembrie, respectiv în primăvara și vara anului 2018.

Începând din această toamnă, componența grupelor de balet pentru fiecare categorie va fi limitată la 12 cursanți, pentru o mai bună aprofundare a noțiunilor și a comunicării între profesor și elev.

Pentru detalii despre structura grupelor și înscrieri ne puteți contacta direct la 0723BALLET (0723.22.55.38)

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn