Vă așteptăm la spectacolele lunii decembrie!

Elevele Academiei de Dans Ballet Art s-au pregătit intens pentru cele două spectacole de balet din luna decembrie. Așa cum v-au obișnuit în fiecare an, cursantele Ballet Art au pregătit surprize și au repetat intens pentru a vă oferi o experiență de neuitat și momente magice.

Sâmbătă, 17 decembrie, la Opera Comică, începând cu ora 15:00, elevele Ballet Art ne invită la ”Spărgătorul de nuci”, spectacolul devenit tradiție pentru Sărbătorile de Crăciun. Îndrumate de profesorii coordonatori Iolanda Petrescu, Raluca Mălăeru, Monica Cristea, Levente Szasz și Oana Stoian, elevele Ballet Art au repetat intens pentru a vă oferi momente de neuitat.

Tot sâmbătă, la Opera Comică, de la ora 18:00, balerinele Academiei de Dans Ballet Art vă în lumea magică a unui personaj foarte îndrăgit de copiii de toate vârstele. Pentru ”Alice în Țara Minunilor”, balerinele au repetat sub îndrumarea profesorilor Iolanda Petrescu, Raluca Mălăeru, Levente Szasz și Oana Stoian.

Întreaga echipă Ballet Art vă așteaptă cu drag pentru a vă oferi surprize de neuitat înaintea Sfintelor Sărbători de Crăciun. Costumele, coregrafia tematică, proiecția, execuția și tehnica impecabilă vor fi în prim plan pe scena de la Opera Comică.

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn